SYSTEMICKÉ KONSTELACE - TOK ŽIVOTNÍ ENERGIE A FINANCÍ 2

19.12.2017 09:33

V sobotu 30.12. 2017 (9.00 - cca 19.00) - seminář ve Lipníku n.B., Losertova 69/2 (vedle Zvonice), cena: 600 Kč. 

Společně budeme hledat, kde nebyl v harmonii tok energie přes předky. Podíváme se na to, co  v našem informačním systému - tedy v podvědomí blokuje náš úspěch v životě i ve vztazích, kde znehodnocujeme sami sebe. Velmi často nás může ovlivňovat nějaký čin či rozhodnutínašich předků a my ho prožíváme znovu, anebo naopak jdeme do opozice, abychom se nechovali jako naši rodiče nebo někdo, kdo byl v rodině zavrhnutý. Nemusí jít vždy o peníze, jedná se vpodstatě o životní energii, která nás vyživuje a její deficit se může projevit různými formami.

Seminář je pro ty, kteří na sobě chtějí vážně pracovat.  Skupinová práce pomáhá dané téma uchopit efektivněji a o další úroveň hlouběji. 

Každý účastník si může zvolit  také své vlastní téma, protože všechno souvisí se vším a uvolněním malého střípku může dojít k velkým změnám….

Seminář probíhá v přátelské atmosféře a jemně….Pracujeme v malé skupině a vždy se snažíme najít ten princip, který nemáme zpracovaný. Tato práce jde hlouběji než při klasických rodinných konstelacích.